با بازی حس کنجکاوی کودک خود را تحریک کنیم

بازی های هدفمند برای کودکان

یکی از حس هایی که در اطفال  بسیار قوی عمل می کند، حس کنجکاوی کودک است. با گذشت چند ماه از تولد کودک، علاقه شدیدی به محیط اطراف پیدا می کند و با افزایش مهارت دستان او و حرکت به این سو و آن سو، این حس نیر برانگیخته می شود. به کودک آموزش دهید به مسائل اطرافش با دید عمیق و نقادانه نگاه کند. امروزه ارتباط بازی با افزایش هوش و مهارت های اجتماعی کودکان ثابت شده است. شما می توانید از بازی های هدفمند برای کودکان برای دستیابی به آن چه که دوست دارید فرزندتان به آن برسد، اما پیش از آن از خود این سوال را بپرسید: آیا فرزندم اصلاً فرصتی برای بازی دارد؟

با بازی حس کنجکاوی کودک خود را تحریک کنیم
با بازی حس کنجکاوی کودک خود را تحریک کنیم

 

با بازی حس کنجکاوی کودک خود را تحریک کنیم

بازی اینجاست ، پیدا کردم (از یک تا دو سالگی)

به کودک خود یک اسباب بازی نشان دهید و آن را در برابر چشمانش در یک ظرف پلاستیکی بگذارید و درش را هم ببندید. از ظروف نگهداری غذا استفاده کنید که در آن نیز راحت تر باز شود.ظرف را مقابل کودک قرار دهید و از او بخواهید اسباب بازی را پیدا کند. در مرحله ی بعد به ترتیب زیر می توانید بازی را سخت تر کنید. ظرف اول را درون ظرف بزرگ تری قرار دهید و در آن را ببندید. هیچ وسیله ای درون ظرف ها قرار ندهید و آن را زیر یک تکه حوله در نزدیکی او قرار دهید. کودک باید به این مطلب پی ببرد که درون ظرف چیزی نیست. این بازی برای کودکان یک تا دو سال پیشنهاد می شود .

بازی پیدا کردم ،پیدا کردم ( از دو تا سه سالگی)!

یک وسیله با حجم کوچک مانند ساعت مچی، در بطری یا یک وسیله ی آرایشی بردارید و از کودک خود بخواهید که به آن نگاه کند، سپس او را از اتاق خارج کنید و آن وسیله را، نه به طور کامل، پنهان کنید و از او بخواهید که به داخل اتاق بیاید و در وسط اتاق بایستد و با نگاه کردن به دنبال آن وسیله بگردد. در ضمن، در حالی که کودک در حال یافتن آن وسیله است، شما با صدای بلند شروع به شمردن کنید تا آن وسیله را پیدا کند. سپس این بازی را با اشیای دیگر تکرار کنید تا کودک هم در مدت زمان کوتاه تری آن را پیدا کند.

 

نوشته های مشابه
آنچه باید در مورد تربیت کودکان بدانیم
مهمترین قانون طلایی تربیت کودک
با نادیده گرفتن کودک، او را تربیت کنیم
نحوه برخورد با دعوای کودکان

 

لینک اینستگرام : 
https://www.instagram.com/zarafeyejadooyi/

نوشتهٔ بعدی
اصول و روش های خرید رفتن با کودکان
نوشتهٔ پیشین
مراحل رشد کلامی کودک از ۳ تا ۵ سالگی

هشدار: مقالات مربوط به بخش سلامتی و تغذیه، پزشکی، بارداری، زیبایی، روانشناسی برای آموزش و افزایش اطلاعات کاربران فارسی‌زبان گردآوری شده‌اند و صرفا جنبه اطلاع‌رسانی دارند. کاربران برای تشخیص، تسکین و درمان مشکلات حوزه پزشکی و سلامتی ابتدا با پزشک مشورت کنند.

ممکن است به این مطالب نیز علاقمند باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست