روش برطرف کردن تنبلی کودکان

با بچه های تنبل چه کنیم؟

تنبلی می تواند از دوران کودکی در فرزند شما به وجود آید . تنبلی کودکان آنها را از تلاش و تکاپو باز می دارد. والدین باید روش های پیشگیرانه تنبلی را بدانند تا بتوانند کودکی شاد و پویا تربیت کنند. باید بدانید تنبلی کودکان سدی است که کودک شما را در آینده از رسیدن به اهدافش دور خواهد کرد.

روش برطرف کردن تنبلی کودکان

  •  برای اوقات بیکاری کودکی که در مدرسه پرانرژی اما در خانه تنبل است، باید در خانه برنامه ریزی کرد. برنامه ای منظم و خاص برایش تهیه کنید و کارهای روزمرهٔ خانه، بازی در بیرون از خانه، هنر و کارهای دستی یا سرگرمی هایی را در آن بگنجانید.
  •  به فرزندتان کمک کنید تا سرگرمی یا فعالیتی پیدا کند که از آن لذت می برد. علاقه، شور و هیجان چیزی است که معمولاً سطح انرژی کودک را بالا می برد و او را به انجام فعالیت های دیگر می کشاند.
  •  کودکی که بیش از حد به تماشای تلویزیون می نشیند، ممکن است به نظر تنبل بیاید. تماشای تلویزیون به مدت بیش از ۳۰ دقیقه در هر روز می تواند باعث ایجاد عادت نشستن بدون پویایی در حالت «مکث» ذهنی شود. مراقب زمان تماشای تلویزیون فرزندتان باشید .
  • بعضی از بچه ها به علت ورزش کم و عادات غذایی بد، دچار رخوت و کسالت می شوند. مراقب عادات غذایی فرزندتان باشید تا مطمئن شوید که انواع مختلف غذاهای سالم، کم چرب و دارای قند پایین را مصرف می کند. علاوه بر این، از طریق بازی و فعالیت های ورزشی او را به حرکت و فعالیت تشویق کنید.
  •  کودکی را که نشانه هایی از ناراحتی زیاد، احساس تنهایی یا افسردگی دارد، باید نزد مشاور خانواده یا روانشناس برد. کودکی را که رفتارهایی طبیعی دارد، اما یکباره تنبل و کسل می شود، باید نزد پزشک اطفال با پزشک خانواده برد.
  • ممکن است کودک به کاری خاص، علاقه نداشته باشد و این مسأله باعث انجام ندادن مکرر آن وظیفه از ناحیه کودک گردد. سعی کنید کارها را طوری تنظیم کنید که هر کدام از کودکان کارهای مورد علاقه خود را برای انجام دادن انتخاب کنند.

نوشته های مشابه

برخورد صحیح با عادت بد کودک

ترک عادت انگشت در بینی کردن کودکان

آموزش مدیریت زمان به کودکان توسط والدین

بررسی اختلالات رفتاری در کودکان

نوشتهٔ بعدی
انواع خانواده از نظر انضباط کودک
نوشتهٔ پیشین
دنیای کودکان نوپا را درک کنید

هشدار: مقالات مربوط به بخش سلامتی و تغذیه، پزشکی، بارداری، زیبایی، روانشناسی برای آموزش و افزایش اطلاعات کاربران فارسی‌زبان گردآوری شده‌اند و صرفا جنبه اطلاع‌رسانی دارند. کاربران برای تشخیص، تسکین و درمان مشکلات حوزه پزشکی و سلامتی ابتدا با پزشک مشورت کنند.

ممکن است به این مطالب نیز علاقمند باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست