بازی مهارتی چیست؟
ویژگی های بازی مهارتی برای کودک و نوجوان

بازی های مهارتی ، به گروهی از بازی و سرگرمی گفته می شوند که برای رده سنی کودک و نوجوان طراحی شده و بر روی مهارت های مختلف آنها کار می کند و باعث رشد و بهبود اعتماد به نفس و تقویت حواس پنجگانه می شود. بازی مهارتی ، فعالیت آزادانه ذهن کودک و نوجوان و امکان همراه کردن بازی و سرگرمی با آموزش و تمرین ذهنی و جسمی آنها را موجب می شود.

بازی کودک او را با این موضوع که چه کسی است و چه توانایی هایی دارد، دنیا چیست و چگونه خود را باید با محیط هماهنگ کند، آشنا می کند. بازی و سرگرمی کودک و نوجوان با اسباب بازی هایی که هر بار بتوان شیء جدیدی را با آن ساخت بهترین گزینه هستند. بازی کودک ، راه های برخورد و تعامل با محیط پیرامونش را به او می آموزد. با بازی مهارتی ، کودک مهارت های اجتماعی و زبانی را کسب می کند. بازی مهارتی در کودکان موجب رشد و تحول می شود. بازی کودک ،مـــوجب رشد هماهنگ دستگاهها و اعضای مختلف بدن می شود. بازی کودک ،موجب شکـــوفایـــی استعدادهای نهفته و بروز خلاقیت می شود. برخی از  پیچیده ترین مشکلات ذهنی و حرکتی گروه سنی کودک و نوجوان چه آسان و به شیوه بازی و سرگرمی حل می‌شود.

بازیهای تقلیدی (از یک تا دو سالگی)

بازیهای تقلیدی کودکان

کودکان تقلید را ابتدا از پدر و مادر خود آغاز مى‌کنند؛ به این ترتیب که به تقلید اکثر فعالیت‌هاى پدر و مادر خود در خانه مى‌پردازند. پسران کارها و مشاغلى را تقلید مى‌کنند که بیشتر مربوط به مردان است و دختران علاقه‌مند هستند

زرافه جادویی - تقویت دو حس لامسه و شنوایی

بازی تقویت حس شنوایی و حس لامسه در کودکان

والدین و مربیان می توانند از بازی برای تقویت حس شنوایی و حس لامسه در کودکان استفاده کنند. کودکان محیط اطراف خودشان را به کمک حواس بینایی، شنوایی، لامسه و بویایی و چشایی تجربه می کنند.

زرافه جادویی - بازی چی بگذارم توی... ( از پنج تا شش سالگی )

بازی برای تقویت حافظه کودکان

از آنجائیکه تقویت حافظه کودکان می تواند روند رشد و تکامل مغزی کودک را تسریع و تقویت کند، اهمیت آن را نمی توان دست کم گرفت. بازی های سرگرم کننده هم به تقویت حافظه و هوش کودکان کمک می کنند و توانایی او برای استدلال را افزایش می دهند.

keyboard_arrow_up