زرافه-جادویی-خانه-کودک-و-خانه-اسباب-بازی

خانه کودک و خانه بازی کودک

 

لیست خانه کودک و خانه بازی کودک
زرافه-جادویی-خانه-کودک-لیست-جدید
زرافه-جادویی-خانه-اسباب-بازی-لیست-جدید
خانه کودک چیست ؟

در پاسخ به این سوال که خانه کودک چیست ؟ باید بگوییم  هدف از تاسیس خانه کودک ایجاد مکانی امن و شاد برای کودکان میباشد، که با برگزاری کارگاههای تخصصی در رشته های هنر و خلاقیت، سفالگری ، آداب معاشرت، قصه گوئی و نمایش خلاق به رشد و شکوفائی و پرورش خلاقیت کودکان می پردازد. خانه بازی محلی است شبیه به شهر بازی البته در اندازه کوچک تر است، مربیانی در آن نکات آموزشی را همراه با بازی به بچه ها آموزش می‌دهند و بچه ها ساعاتی را در آن‌جا هم بازی می‌کنند و هم سرگرم می‌شوند و هم یاد می گیرند. برنامه های خانه کودک و بازی با هدف استفاده از تکنیک ها و روشها و ابزار مختلف به منظور بیان احساسات و پرورش خلاقیت و تشویق کودکان به دقیق دیدن محیط پیرامون و بالا بردن اعتماد به نفس و همچنین ترویج فعالیتهای گروهی برای کودکان پیش از دبستان طراحی شده است.

جستجوی خانه بازی کودک – جستجوی خانه کودک – جستجوی خانه بازی کودک در تهرانجستجوی خانه مادر و کودک در تهران

اهمیت بازی در آموزش کودکان چیست ؟

بازی فعالیتی طبیعی، لذت بخش، شگفت انگیز و پر رمز و راز است. بازی وسیله ای برای بیان احساسات، برقراری روابط، توصیف تجربیات، آشکار کردن آرزوها و خود شکوفایی است. بازی از ضروریات زندگی کودک است و در رشد ذهنی و جسمی کودک تأثیر ویژه ای دارد. بازی وسیله ای است که کودکان از طریق آن احساسات خود را بیان کرده، با دیگران رابطه برقرار می کنند. جنبه های مختلف عقلانی، جسمانی و اجتماعی کودک در بازی رشد پیدا می کند و به همین دلیل بازی در یک کودک فعالیتی جدی است که نمی توان او را از آن بازداشت. تمام کودکان با وجود اختلافات فردی، سعی دارم در سال های اولیه نیروهای خود را به کار اندازند و فعالیت های گوناگونی انجام دهند که ظاهراً به بازی معروفند، اما در اصل، سرچشمه نشاط و شادی آن هاست. بازی طبیعی ترین وسیله آموزش و یادگیری کودک است. او از طریق بازی آموزش می بیند، چیزهای تازه کشف می کند، به خاصیت اشیا پی می برد، رفتار بزرگ ترها را تقلید می کند و دنیای اطراف خود را می شناسد.

جستجوی خانه بازی کودک – جستجوی خانه کودک – جستجوی خانه بازی کودک در تهرانجستجوی خانه مادر و کودک در تهران

چرا کودک باید با همسالان خود بازی کند ؟

کنش متقابل با کودکان دیگر نقشی عمده در این فرآیند بازی دارد. همسالان و همبازی ها در شکل گیری شخصیت، رفتار اجتماعی، نظام ارزشی و نحوه نگرش های یکدیگر دخالت دارند. کودکان از طریق سرمشق دهی و سرمشق گیری در مورد اعمالی که قابل تقلید است و با ارزشیابی فعالیت های یکدیگر و بازخوردی که به یکدیگر می دهند در یکدیگر تأثیر می گذارند. کودکان بسیاری از مهارت های اجتماعی را از طریق کنش متقابل یکدیگر یاد می گیرند. آنها می آموزند که چگونه چیزی بدهند و چیزی بگیرند، در فعالیت های دسته جمعی شرکت کنند، از جنب و جوش و تماشای بازی دیگران لذت ببرند، احساسات دیگران را درک کنند، توانایی های خود را ارزیابی کنند، اعتماد به نفس پیدا نمایند و به تدریج از خانواده مستقل شوند و سرانجام با جامعه سازگار شوند.

اگر قرار است کودک در طول زمان در جامعه با همسالان خود کنار بیاید و احساس خوش آیندی داشته باشد، باید قواعد کارهای جمعی و اشتراکی را با همبازی هایش تجربه کند. در میان گروه همسالان، او سهل تر خواهد آموخت توانایی های خود را درست تخمین بزند، یک بار پیروز شود و بار دیگر تسلیم شود، زیرا اکثر آنها در یک سطح هستند و نیازها و مشکلات و امکانات مشابهی دارند.کودکان وقتی تقریبا در یک سطح هستند از نظر رشد و پیشرفت بیشتر به همدیگر کمک می کنند. همسالان بهتر از بزرگسالان کشش و جذبه دارند، از آنان خیلی سریع تر و بهتر می توان یاد گرفت، زیرا آنان یکدیگر را بهتر درک می کنند.

شما همچنین می توانید از صفحه اینستاگرام زرافه جادویی برای آگاهی از نکات روانشناسی کودک و  مطالعه مقاله روانشاسی کودک و فرزند پروری استفاده کنید.

جستجوی خانه بازی کودک – جستجوی خانه کودک – جستجوی خانه بازی کودک در تهرانجستجوی خانه مادر و کودک در تهران

نقش بازی در رشد کودکان چیست؟

ازی، که به معنی تلاش و فعالیت لذت بخش و خوشایند و تفریح است برای رشد همه جانبه کودک ضرورت تام دارد.کودک از طریق بازی احساسات و رویاهای خود را بروز می دهد، استعدادهایش را شکوفا می سازد، کنترل بموقع اعمال و حرکات را می آموزد، ترسهایش را ظاهر می کند، برای زندگی برنامه می ریزد و چیزهای تازه ای می آموزد، بر تجربیاتش می افزاید، پاسخ کنجکاوی ها و پرسش هایش را می یابد، حواسش را تقویت می کند، دنیای درون و اسرار و مشکلاتش را بارز می سازد، و انرژی ذخیره شده اش را در جهت مطلوب به مصرف می رساند.

ارزش بازی در زندگی کودک را می توان در جنبه های هوشی،حسی،حرکتی، عاطفی و روانی مورد بررسی قرار داد. شاید آشکارترین اثر بازی در رشد جسمی و حرکتی باشد. بازی در رشد همه جانبه کودک نقش مهم دارد و از همان اوایل کودکی باعث شناخت بهتر محیط می شود.بازی وسیله ی است برای آنکه کودک به خوبی دریابد که با دنیای خارج از ذهن خود چگونه باید رابطه برقرار کند. به عبارت دیگر بازی عمده ترین شکل فعالیت کودک و مناسبترین شکل برای پرورش ابعاد مختلف وجودی و شخصیتی است. اما در هنگام بازی باید اصولی در نظر گرفته شودکه به طور اختصار عبارتند از اسباب بازیها،همبازی ، محیط درون و بیرون و مدیریت زمان. بازی برای کودک اهمیت بسیار دارد و عاملی است برای فعالیت های ذهنی ، عقلانی اجتماعی و سلامت او،کودکی که سالم باشد نمی تواند بازی نکند. در حین بازی کودک یاد می گیرد که چگونه با دیگران ارتباط برقرار کند واز این طریق انواع مختلف ومتنوع مهارتهای عاطفی – اجتماعی را می آموزد.بازی در دوران کودکی یکی از ابزارهای موفقیت در قضاوت اجتماعی است ابزاری که بعدها به عنوان یک عامل بنیادی در برابر رفتار و عمل در دوران بزرگسالی در جوامع مختلف به خدمت گرفته می شود.از آنجائیکه بازی جزء وجود کودکان است و نقش بسیار سازنده ای در تکوین شخصیت کودکان دارد، می تواند یک نقطه شروع جامعه پذیری تلقی گردد.

شما همچنین می توانید از صفحه اینستاگرام زرافه جادویی برای آگاهی از نکات روانشناسی کودک و  مطالعه مقاله روانشاسی کودک و فرزند پروری استفاده کنید.

جستجوی خانه بازی کودک – جستجوی خانه کودک – جستجوی خانه بازی کودک در تهرانجستجوی خانه مادر و کودک در تهران

keyboard_arrow_up