بازی حسی حرکتی پرتاب اشیا برای کودکان

توانایی و مهارت‌های کودکان در هشت ماهگی

بازی حسی حرکتی پرتاب اشیا برای کودکان را می توان از ماه هشتم تولد کودک با او شروع کنید . وقتی کودک چیزی را روی زمین پرتاب می کند، آن را بردارید و به کودک بازگردانید. می بینید که دوباره آن را پرتاب می کند؛ ابتدا احساس می کنید که کودک آن را نمی خواهد و به همین دلیل است که آن را می اندازد.

درست در همین جاست که کودک فریاد می زند و اسباب بازی خود را می خواهد. آن را به کودکتان برگردانید، بالطبع دوباره آن را پرتاب می کند.  به نظر می رسد بازی حسی حرکتی پرتاب اشیا برای کودکان یک تکرار بیهوده است، ولی توجه داشته باشید که ضرورت رشد کود کتان در همین است و برای کارهایش باید او را ببوسید و از او تقدیر و تشکر کنید. هنگامی‌ که کودک شروع به پرتاب کردن اشیاء می‌کند، نه تنها بسیار به خودش می‌بالد که یک مهارت جدید را کشف کرده، بلکه والدین نیز باید خوشحال باشند که او یک مرحله رشد دیگر را نیز طی کرده است.

بازی حسی حرکتی پرتاب اشیا برای کودکان
بازی حسی حرکتی پرتاب اشیا برای کودکان

 

مزایای بازی‌ های حسی حرکتی برای کودکان

بازی‌ های حسی حرکتی برای کودکان جالب و شگفت انگیزند. این فعالیت‌ها یک راه سریع و آسان برای برای یادگیری بسیاری از مفاهیم برای کودکان هستند. یادگیری اگر در حین بازی اتفاق بیفتد، تاثیری ماندگار می‌گذارد. از دیگر تاثیرات بازی‌ های حسی حرکتی برای کودکان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
  • تقویت مهارت بازی مستقل
  • رشد مهارت‌های ریاضی (شمارش و ظرفیت)
  • رشد قوه تخیل
  • تقویت مهارت‌های زندگی (ریختن، برداشتن، انتقال دادن)
  • رشد مهارت‌های حرکتی ظریف
  • تقویت حس لامسه
  • تقویت خود کنترلی

بازی حسی حرکتی

امروزه نقش بازی‌ های حسی حرکتی برای کودکان و رشد و توسعه مهارت‌های آنها، بسیار جدی گرفته شده است. بیشتر مهد کودک‌ها و مدارس ابتدایی بخشی از ساعات خود را به این بازی‌ها اختصاص می‌دهند و معتقدند که بازی نقش پررنگی در زندگی کودکان ایفا می‌کند

بخشی از این کارها عبارت اند از: وسایل مختلفی با اوزان گوناگون در اختیار کودک قرار دهید. وسایلی که هریک به صورت خاصی روی زمین قرار می گیرد، چیزهایی از قبیل پر، کاغذهای مچاله شده، توپ پلاستیکی، مکعب های چوبی، قاشق فلزی و …. یا آن که وسایلی در اختیارش بگذارید که هنگام پرتاب یا بچرخند یا حرکت کنند یا این که در جای خود بمانند، مانند بطری پلاستیکی، بالش کوچک و …. در برابر کودک خود یک ظرف پلاستیکی قرار دهید.ته این ظرف باید یک ورق فلزی قرار دهید. صدای برخورد اشیاء با آن سطح فلزی کودک را بسیار شادمان می کند. شما نیز باید حتی الامکان تمام وسایلی را که می توانید برایش فراهم کنید

و به عنوان آخرین پیشنهاد: یک طرف یک نخ یا کش را به اسباب بازی و طرف دیگر را به صندلی بندید، به طوری که در دسترس کودک باشد. به او بیاموزید که چگونه هنگام کشیدن نخ، اسباب بازی به طرف او می آید. اجازه دهید او به تنهایی نیز این بازی را انجام دهد. شکل های بازی را زود به زود عوض کنید تا کودک خسته نشود.

نوشته های مشابه
پرت کردن اشیاء توسط کودک، امری طبیعی یا خطرناک
روش های تقویت مهارت های حرکتی کودکان
تقویت حس لامسه از راه بازی در کودکان سه ماه
بازی تقویت حس شنوایی و حس لامسه در کودکان
بازی برای تقویت تعادل در کودکان

لینک اینستاگرام :
https://www.instagram.com/p/BkNRs0CFPdK/?

نوشتهٔ بعدی
تقویت مهارت های ذهنی و جسمی کودکان به کمک بازی
نوشتهٔ پیشین
مکعب بازی کودکان، سرگرمی خلاقانه

هشدار: مقالات مربوط به بخش سلامتی و تغذیه، پزشکی، بارداری، زیبایی، روانشناسی برای آموزش و افزایش اطلاعات کاربران فارسی‌زبان گردآوری شده‌اند و صرفا جنبه اطلاع‌رسانی دارند. کاربران برای تشخیص، تسکین و درمان مشکلات حوزه پزشکی و سلامتی ابتدا با پزشک مشورت کنند.

ممکن است به این مطالب نیز علاقمند باشید
فهرست